#hotelluxurious

منـشن شخص يجـرب معك هاي الاكله بتركيا 💮 ، ، ، . البوريك وهو من عجينة متعددة الطبقات وتكون محشوة إما باللحم المفروم أو بالسبانخ او الجبن الأبيض و هي الأشهر في تركيا . . world  #travel  #tours #happy #together #worldofartists #turkey #lovetravels #agent #agecytravel  #Hotels #worldtravelawards #Dream #Luxury #HotelLifestyle #HotelLuxurious #Honey_moon #Spa#اسطنبول #تركيا #istanbul


2💬Normal

منشن شخص يكون معك ب هالمكان. 👍 #سويسرا 🇨🇭🇨🇭 الفاتنة #لوزيرن من موقع آخر ..👆 #switzerland #switzerland_hotels #world  #travel  #tours #happy #together #worldofartists #turkey #lovetravels #agent #agecytravel  #Hotels #worldtravelawards #Dream #Luxury #HotelLifestyle #HotelLuxurious #Honey_moon #Spa


0💬Normal

FOR SALE: HOTEL DI LOVINA SUNARI HOTEL, ,SINGARAJA - BALI - Lokasi loss pantai.. Lebar pantai 150 meter - dari jln utama lovina sampai pantai posisi hotel - luas tanah : 42.260 m² hektar.. Yg sdh isi bangunan hotel - status tanah : SHM - jumlah kamar : 131 kamar yg terdiri dari, standar room deluxe dan suite room ..(double bed and twin bed) FASILITAS - front office, - restaurant, For breakfast, lunch, dinner ( special romantic dinner dan honeymoon dinner) - Beach front restaurant - Swimming pool - SPA dan Sauna - gym - Meeting room - Tempat permainan anak anak - Garden - puck up service to airport ngurah rai - Fasilitas lengkap di kamar ASKING PRICE GLOBAL: IDR 250 MILYAR hubungi yunita sakura 08122787788 #hotelforsale #propertyforsale #dijual #realtor #hotelluxurious #beachfront #beach #propertyagent #realestate #invest #exclusive #realty #forsale #design #bali #hotelbali #baliproperty #realestateagent #happy #primelocation #natural


0💬Normal

Bagi Bapak/Ibu sekalian yg masih dlm perjalanan & masih memerlukan hotel di Yogya ada kamar masih tersedia dari 24Jun-3Jul - di Hotel Baru 4* Grand Keisha by Horison. info pemesanan ke: 0274-501 2200, Hp/WA: 081578087179 Terimakasih atas perhatiannya, hati-hati di jalan & Mohon Maaf Lahir Batin 🙏😇😍#grandkeishabyhorison #grandkeishajogja #hoteljogja#hotelbaru#hotelunique#hotelboutique#hotelelegant#hotelluxurious#newhotelinjogja#hotelwideroom#horisonhotels#hotelterbaik


0💬Normal

T.kasih pd @adah_sallehin dan suami @aidilsallehin sbb beli #MonsterPillow dgn iolss . Korang yg lain xnak jd cm akk dgn abg kite nie ke?? Fefeeling honeymoon tidur hotel tiap² malam 😉😉😉 . BANTAL hotel, TOWEL hotel, SET CADAR hotel, BATH ROBE hotel, semua ada...hotel je tak jual 😂😂😂 . Apa tunggu lagi, PM/Whatsapp 011 - 2809 5959 Mira segera utk dapatkan barangan hotel yg awesome nie ☺☺☺ #bantalhotel #towelhotel #cadarhotel #barangbaik #baranghotel #hotelluxurious #hotelquality #noregrets #gredAAA #ruangrezekihanania


0💬Normal

[WHITE TOWEL HOTEL] . Korang tahu tak, biasanya tuala yang terdapat di supermarket, selalunya mempunyai berat sekitar 300-400gram je. Tapi berat sehelai tuala hotel ini melebihi 600gram! . BESAR dan LEBAR! 😍😍😍 . Tuala hotel ini diperbuat daripada 100% kain cotton. Mampu meresap kandungan air dengan banyak dan sangat sempurna kerana tekstur kainnya yang gebu, lembut dan tebal. . Tuala hotel ini juga sangat tahan lama. Lagi banyak kali kita basuh, lagi lembut lah tuala. Memang elok sgt kalau tuala hotel ni dijadikan sebagai hadiah, untuk kegunaan hotel, homestay dan juga dijadikan sebagai hantaran perkahwinan! 😘😘😘 . Berminat?? . SMS/Whatsapp 011-2809 5959 Mira #tualahotel #towelhotel #hoteltowel #baranghotel #barangbaik #hotelluxurious #premiumquality #noregrets #ruangrezekihanania


2💬Normal

Rasai dan nikmati keselesaan hotel di rumah sendiri dengan barangan hotel yang berkualiti, lembut, gebu dan selesa! . 🔥Semua item baru dari kilang 🔥Ringan dan gebu 🔥Anti habuk 🔥Hygenic produk 🔥High grade polyfiber 🔥Size 19" x 29" 🔥Boleh dicuci dengan mesin basuh 🔥Pengudaraan bantal yang baik Promosi bantal hotel sempena CNY! ✔BELI 1 RM45/pcs ✔BELI 4 RM150 --> JIMAT RM30 Masih belum teruja lagi? . ** Belian borong dialu-alukan. Minimum 10pcs boleh dapat harga borong! . TAWARAN TERHAD! SEMENTARA STOK MASIH ADA! Berminat untuk dapatkan barangan hotel? PM/Whatsapp sekarang! 011-2809 5959 Mira #baranghotel #bantalhotel #barangbaru #luxurypillow #medicpillow #hotelluxurious #hotelquality #noregrets #ruangrezekihanania


0💬Normal

[Rumahku, syurgaku, istanaku, hotelku] . Good morning gaiss...macam mae tdo mlm td? Lena tak?? Mestilaaa lena kan bile guna bantal hotek dr hakak 🙊🙊🙊 ke xlena sbb Aiman Tino kalah #Ajl31 semalam 😝😝😝 . Dah dah laaaa bersedih tue , barang yg lepas jgn dikenang tp barang yg hakak jual ni kena kenang selalu sbb 💯% super comfy dan korg xkan rela membencinya 😄😄😄 . Jom grab bath robe & thermal blanket yg awesome nie, gerenti puas hati. Sekali cuba, mmg korang akan selamanya cinta 😘😘😘 . SMS/Whatsapp 011 - 2809 5959 Wechat pon bole AmiraShahrom #baranghotel #hotelluxurious #bathrobe #thermalblanket #hotelquality #noregrets #supercomfy #gredAAA


0💬Normal

Hye aunty² & uncle² semua , dh lunch belum? . Sy nk bgtau kalau aunty² semua yg nk cari brg keperluan harian, mummy sy ade jual krim wdec & pencuci intimasi v-hygiene. Kalau brg penjagan kesihatan mummy sy ade jual bio cleanser (bc20) & nutri meals. . Utk uncle² pula yg mane tercari-cari idea nk surprisekan wife uncle, bolehlaaa belikan aunty brg² HOTEL mcm bantal, tuala, monster pillow , cadar, comforter, bath robe pon ade jugak... . Senang cite uncle² & aunty² bergabung laaa tenaga dan duit beli brg yg mummy sy jual ye ✌✌✌ . SMS/Whatsapp mummy sy k utk order! 011 - 2809 5959 #bnm #bionatural #biocleanser #bc20 #nutrimeal #oatdrink #oatmeal #wd #wdec #wdvh #womandesiree #womandesireesentialcream #vhygine #calitcalitcantik #calitcalitsihat #comforterhotel #bantalhotel #hotelluxurious #ruangrezekihanania


6💬Normal

Stok BARANGAN HOTEL laku keras minggu ni!!! . ✔Comforter Set [5 in 1] KING & QUEEN ✔Set Cadar KING & Queen ✔Pool Towel PINK & BLUE ✔Monster Pillow . Ramai yg dh booking barang, takut xdapat barang. Jom ramai² order brg yang terlajak laris diabad ini 💞💞💞 . SMS/Whatsapp utk order 011 - 2809 5959 Mira #setcadar #pooltowel #monsterpillow #cadarhotel #setcomforter #comforterhotel #towelhotel #highquality #highgred #goodquality #hotelluxurious #noregrets #ruangrezekihanania


0💬Normal

[NOW TRENDING : MONSTER PILLOW] . Sekarang tengah trend orang pakai Monster Pillow@Body Pillow untuk dibuat baring dan tidur. Ianya sangat selesa untuk dipeluk dan letak dikepala. EMPUK! GEBU! SELESA! . Monster Pillow sesuai digunakan dengan pelbagai cara :- ❤ Sesuai untuk dipeluk - bantal ni panjang sampai ke kaki. Lebih selesa berbanding bantal peluk biasa. ❤ Sesuai untuk ibu mengandung - bantal ni selesa dipeluk oleh ibu yang sarat mengandung. Boleh melegakan tekanan di perut atau sebagai pengampu tulang belakang dan perut semasa mengiring ❤ Sesuai untuk ibu menyusu - bantal ini juga boleh diletakkan dibelakang badan untuk menyokong penyusuan secara menyiring. Boleh menyokong tulang belakang dan mengelakkan sakit belakang ketika menyusu. ❤ Sesuai untuk tidur dengan pasangan - bantal ni cukup panjang dan selesa untuk dua orang dewasa. Untuk kanak-kanak, 3-4 orang pun masih selesa. . ❤ Sangat selesa dibuat baring secara santai bersama keluarga sambil menonton tv. . Jom cuba try test sendiri MONSTER PILLOW yang tengah hot n trending ni 😆😆😆 . SMS/Whatsapp utk order & info lanjut 011 - 2809 5959 Mira #monsterpillow #hotelquality #hotelluxurious #supportpillow #greatquality #highquality #noregrets #ruangrezekihanania


0💬Normal

[FAKTA MENARIK!!!] . Set Cadar Hotel yang Mira share kat post sebelum² ni sebenarnya merupakan cadar-cadar yang SUPER HIGH GRADE QUALITY MATERIAL. . Set Cadar 5 in 1 ni mempunyai 1000++ THREAD COUNT yang mana super fine quality, super comfy, super comfortable tau! . Maksudnya, makin dibasuh, makin lembut material cadarnya..so, makin SEDAP lah tidur golek2x 😆😆😆 . Tak semua org tau bab² detailing macamni.. Pulak tu jenama JEAN PERRY, lagi lah rugi kalau tak beli! Tau sebab apa? Sebab jenama Jean Perry ni sangat popular di luar-luar negara ok! 💁💁💁 . 1000++ thread count harga sebenar di pasaran mencecah RM400-900!! Terkebil kebil nak membayonye..😂😂😂 Harga yg Mira tawarkan? Jauh lebih berbaloi berbanding dgn harga pasaran! 😉😉😉 . Menarik kan?? Ade lagi... . Kalau korang pergi kat supermarket nak beli cadar, tak kisah lah Gi**t ke Pa****n ke, mana-mana tempat sekalipun, memang tak kan jumpa MATERIAL 100% COTTON SILK + JENAMA JEAN PERRY ni.. mamang tak ada jual di pasaran.. kilang hanya supply di HOTEL-HOTEL sahaja.. Yang korang akan jumpa, 100% COTTON SILK tapi tak mention pun berapa thread count diorang.. Harga jangan cakap lah.. Set Cadar + Comforter RM300++ hingga RM500++. Betul kan kan kan? 😫😫😫 . Nampak tak banyak kelebihan set CADAR HOTEL yg Mira tawarkan kat situ? BERBALOI ke BERBALOI??? . . PM@Whatsapp Mira ok utk info n order. 011 - 2809 5959 #cadarhotel #setcadar #seriousbuyeronly #highquality #greatquality #hotelquality #hotelluxurious #jeanperry #hotelgred


0💬Normal