#skincareroutine

When your skin glows who will think I'll be 46 in 3 months 😁 #skincare #skincareroutine #skinglow #skincareaddict


0💬Normal

sebab tuuuu WAJIB pakai pelembab / moisturiser! bukan kulit kering ne kena pakai moisturiser tau, even kulit berminyak pun kena pakai pelembab! jangan malasssss nanti lekas tuaaa . . #moisturizer #moisturizer #pelembab #pelembabmarykay #marykay #beautytips #beauty #skincaremusthave #skincareroutine #skincareregimen #skincaremusthave #hydrate #skincarebestfriend


0💬Normal

Amanda shares her sacred morning ritual: “For me, these quiet moments are truly sacred. I wake early each morning, before sunrise. Upon rising I splash my face with rose water and practice abhyanga, or self-massage on my face, ears, and neck using our Radiance Oil. I follow this with a few minutes of cat cow to get the energy flowing and awaken my chakras for the start of my day.” . . . . . . . . . . . . . . . . . #yoga #catcow #yogaeverydamnday #meditation #massage #abhyanga #bodyoil #skincare #skincareroutine #selfcare #selfcarethreads #organic #organicskincare #cleanbeauty #greenbeauty #plantbased #cleanliving #mindbodysoul #mindbody #mindbodyspirit #mindbodyskin #nontoxic #ashtanga


0💬Normal

🍼🤍🌫🕊 · scalp-pampering stash 𓂃 @briogeo first time testing out the brand! some newbies from their bestselling scalp revival range: 𓂃 $42 micro-exfoliating shampoo 𓂃 $32 scalp treatment 𓂃 $16 stimulating therapy massager 𓂃 $24 dry shampoo 𓂃 ❁ contains: charcoal + coconut oil + tea tree oil + peppermint oil + biotin 𓂃 ❁ sulfate free · silicone free 𓂃 ❁ i’m such a fan of dry shampoo and most intrigued by the soothing massager so these two will be put to use the most. 𓂃 i see that most of you love them! what can you recommend from @briogeo??


2💬Normal

This gorgeous girl went for 🔪Dermaplaning, 💎Microdermabraision & ✨Chemical Peel package skin now left clean, fresh, black head free, glossy & naturally glowy 🤩😬 ⁣ ⁣ ⁣ 𝐃𝐞𝐫𝐦𝐚𝐩𝐥𝐚𝐧𝐢𝐧𝐠 🔪 - to remove vellus hair (aka peach fuzz 🍑 ) and over 4 weeks worth of dead dull dry skin ❗️HAIR DOES NOT GROW BACK DARKER OR THICKER❗️⁣⁣ ⁣⁣ 𝐌𝐢𝐜𝐫𝐨𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚𝐛𝐫𝐚𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 💎 - which is a vacuum machine with exfoliative crystals to suck any left over dry skin and blackheads which will help to reduce pore size, reduce fine lines age spots, wrinkles and pigmentation, mild sun ⁣⁣ damage and acne.⁣⁣ ⁣⁣ 𝐂𝐡𝐞𝐦𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐞𝐥 ✨- solution which is left on for a few minutes before removed to break down and gently exfoliate the top layer of dead skin this does not cause any pain just a slight tingle sensation whilst working its magic 💫 helps to treat breakouts and aging and makes skin feel and look much brighter, firmer and smoother. ⁣ ⁣ ⁣ Includes double cleanse, exfoliation, steam to open pores, black head extraction, toner, soothing face mask, serum to suit skin, moisturiser and SPF 💗 ⁣ ⁣ #dermaplane #dermaplaning #microdermabrasion #diamondmicrodermabrasion #chemicalpeel #microneedling #dermapen #dermaroller #collagenproductiontherapy #facial #hydrating #skincare #skin #antiaging #skincareroutine #glowingskin #esthetics #esthetician #beauty #advancedfacials #beautycommunity #freshface #plumplips #pout #glowingskin #glowing #manchesterfacials #skinexpert #skincaretreatment #instabeauty


0💬Normal

Qual a melhor maneira de armazenar o protetor solar?👜 . A regra é geral para todos os cosméticos inclusive os protetores solares!! . Um lugar frescor abrigado da luz! . No entanto, a fórmula do protetor solar aguenta mais o calor do que os demais cosméticos , pois antes de chegar às prateleiras, os protetores solares sofrem testes de instabilidade que simulam o que acontece na praia, nas altas temperaturas e exposta raios solares. Isso não quer dizer que o produto possa ser esquecido no sol,pois assim perde a sua potência. Pode acontecer a separação das fases da fórmula, formando uma parte oleosa. . É sempre bom mantê-lo em ambiente de temperatura amena para prolongar a sua eficácia. Quando estiver na praia ou piscina, deixe o produto na bolsa e na sombra. . As estratégias de guardar o protetor solar em geladeira não é uma boa ideia, pois a temperatura pode gerar uma cristalização da fórmula e quando a tampa não está vedada , pode ocorrer ainda o ressecamento do produto. #vivaovero #dicadevero #papodevero #praia #sol #mar #piscina #fps #cuidadoscomoprotetorsolar #sombraeaguafresca #bolsadepraia #gratido #pazeamor #summertime #protetorsolar #usefiltrosolarsempre #deialifestyle #skincareeveryday #skincareroutine #andreiapiresesteticaavançada #andreiapiresfarmaceutica


0💬Normal

Pecinta evershine pasti tau produk yang satu ini. . Yes ! Refresh Toner essence yang biasa di kenal dengan singkatan RTE ( kemasan baru ) Bukan Toner biasa ! Tapi ini juga essence..cara menikmati nya as below dear..😍 . . Cara menikmati REFRESH TONER ESSENCE EVERSHINE 1. PEMAKAIAN SEHARI HARI 🍃 Setelah cuci wajah oles toner essence dengan kapas ke seluruh wajah pagi dan malam sebelum pakai day atau night cream tujuan nya agar cream juga dapat menyerap lebih baik lagi 2. PEMAKAIAN SEBAGAI INFUSH WAJAH/TONER MASK🍃 Setelah cuci wajah Tepelkan sheet mask/kapas yg telah di basahi/diguyur dg toner essence nya selama 10-15 menit tanpa dibilas Gunakan 2-3 kali seminggu. Wajah akan semakin halus, lembab, kenyal cerah. 3. PEMAKAIAN SEBAGAI PENYEGAR MICELEAR WATER🍃 pindah kan toner ke dalam wadah botol spray lalu semprotkan kewajah kapan aja dimana aja sesering mungkin anda butuh kelembapan dan kesegaran. Make up akan bakalan makin nempel dan glowing 4. SEBAGAI PENGHAPUS MAKE UP/DEBU🍃 oleskan essence ini dg kapas ke wajah yg bermake up usap hingga bersih. . Putih aja gak cukup..tapi kulit mu harus bening bersinar🤗 . Order ; 082321737290 Website www.kaysaasykargrosir.com . #Evershine #EvershineMoringaSeries #EvershineChamomileSeries #SkinCare #Beauty #SkinCareRoutine #SkinCareProducts #Cleansing #Toner #FaceMask #SheetMask #DayCream #NightCream #AcneSolution #SkinCareindonesia #BeautyIndonesia #PerawatanKulitWajah #SkinTreatment #NaturalSkinCare #SkinCareAlami #BeautyVloggerIndonesia #SelebgramIndonesia #ApaKataMereka #MaskerWajah #DIYMask #Moringa #Chamomile #everShineMoringaSoothingGel #everShineMoringaSoothingGelMoisturise #everShineNewProduct


0💬Normal

Sudah pakai skincare tapi hasil tidak maksimal?🤔 Sebelum menyalahkan produk, yukk MsBro cek dulu. Jangan-jangan ada beberapa kebiasaan yang tanpa sadar kerap dilakukan sehingga membuat skin care tidak bekerja dengan efektif. 1. Penggunaan yg tidak rutin. Penggunaan skincare yg tidak konsisten atau tidak sesuai anjuran akan membuat kinerja skincare kurang maksimal. 2. Pemakaian skincare yg berlebihan. Penggunaan yang terlalu banyak akan membuat skincare tidak bekerja secara efektif dan malah berpotensi menyebabkan iritasi. Sebaiknya apliaksikan skincare secukupnya asalkan merata pada wajah. 3.Tidur tanpa membersihkan wajah. Tidur Tanpa membersihkan wajah dapat membuat regenerasi kulitmu menjadi terhambat. Jangan harap bisa mendapatkan wajah yang sehat dan glowing kalau MsBro masih tetap melakukan kebiasaan buruk yang satu ini. 4. Terlalu sering mencuci wajah Terlalu sering mencuci wajah akan membuat kulit MsBro menjadi kering, sehingga membuat penyerapan skincare kurang optimal. Cuci wajah sebaiknya 2-3x sehari. 5. Tidak menggunakan Sunscreen. Penggunaan pelembap dengan SPF tak cukup untuk melindungi kulit dari bahaya matahari. Oleh karena itu, meski pelembapmu telah mengandung SPF akan lebih baik jika kamu tetap menggunakan Sunscreen. Sunscreen spray MS Glow for Men mengandung SPF 45++ yg dapat melindungi kulit kamu dari sinar UVA dan UVB. sehingga dapat melindungi kulit MsBro secara maksimal 😎 . . #msglow #msglowmen #msglowformen #msglowformenreal #facialwash #powerserum #brightcream #sunscreenspray #skincarepria #skincareman #skincaremen #skincareforman #skincareformen #skincarecowok #skincarenatural #skincareroutine


0💬Normal

I was so excited when I saw @inagarten post last week how she loves @glossier Balm Dotcom lip balms! 🤗They are next on my list and if Ina says they’re awesome I say they’re awesome 🤩 I AM LOVING their Perfecting Skin Tint + Stretch Concealer and Cloud Paint. They’re the perfect products for lazy girls like me! 🥰😅 I will do a proper review soon but in the meantime lemme know, what’s your favourite Glossier product? 💕 . . #theskinexperimentblog #skincareblogger #skincarecommunity #skincaretips #skincare101 #skincareroutine #skincareregimen #skincareproducts #instaskin #skincarereview


0💬Normal

Yuk temen temen Yang mau Join binis @taqychan_skincare by @taqymalik Kini Join hanya 155 rb aja loh sudah free 1 botol lotion 📍Bogor Cod/ekspedisi silahkan Order/konsultasi free everyday Jam 08.00-21.00 WhatsApp : 0896-0247-1606 Format order : Nama : Alamat : Pesanan : No. Hp : Ekspedisi : Transfer via : BRI/BNI/ Mandiri #skincareroutine #skincareproducts #bodylotion #brighteningbodylotion #taqymalik #openorder #jualskincare #reseller #kecantikan #pengusahamuda #pengusahamuslim #pengusahabogor #bogorhits #bogor #indonesia #malaysia


0💬Normal

🙌THIS is EXACTLY why dermatologists are recommending using a facial oil!!! 💦 It removes the appearance of dark spots, brightens the face, does NOT clog pores and actually causes your face to produce LESS oil. And NO, it is NOT oily! You only need a few drops! 🙌 Seriously a teeny tiny amount! This silky-smooth and quick-absorbing beauty oil is the last step in every skin care regimen. With a blend of CoQ10, vitamins C and E, and squalane, which mimics your skin’s natural moisturizing process, this light, yet intense oil nourishes, conditions, and brightens your skin. It reduces fine lines and wrinkles and is a dry oil meaning in absorbs quickly and is NOT greasy. 🌱Squalane 🌱CoQ10 🌱Vitamin CS 🌱Sweet Iris leaf cell extract (anti-aging) Drop a ❤️ below 👇 if you want to know how to get it 80% off


1💬Normal

Boost up your confidence and reveal brighter and healthier smiles every day! Get fresher breath, healthier gums, and whiter teeth with NLIGHTENToothpaste that is formulated with amazing ingredients! Check out the awesomeness of NWORLD’s newest creation through this wonderful video! #skin_ntense #toothpaste #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skintips #healthysmile #smile #happinessisachoice #happinessmatters #healthandbeauty #happysmile #cosmetics #cosmeticshop #makeup #itsmorefuninthephilippines🇵🇭


0💬Normal

“KULIT LEBIH BERMAYA DENGAN SEKALI CUCIAN SAHAJA” Nak tanggalkan make-up dengan mudah? Nak ‘reset’ semula kulit macam bayi? Bersihkan pori-pori, bunuh kuman jerawat? • Masih lagi mencari pencuci muka terbaik? Setiap kali masuk Watson, Guardian, Sephora atau mana-mana drugstore mesti dilema. Bukan apa, nak cari pencuci muka yang paling sesuai dengan masalah kulit bukan senang. • Kalau boleh tu nak cari yang spesifik yang boleh merawat masalah kulit kita. Berjerawat, kering, berminyak dan macam-macam lagi. • Kebanyakannya, akan baca review2 pengguna sebelum beli produk tu. Sebab tu ada yang sampai berjam-jam duduk dalam drugstore. • Dah try DAIS CLEANSER 2 in 1?? Korang wajib try.. Link di bio 👆🏻👆🏻 #mukajerawat #mukabreakout #mukaberminyak #mukakering #skincare #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #daiscleanser #daiscleanserkedah #daiscleanseralorsetar


0💬Normal

Yuk temen temen Yang mau Join binis @taqychan_skincare by @taqymalik Kini Join hanya 155 rb aja loh sudah free 1 botol lotion 📍Bogor Cod/ekspedisi silahkan Order/konsultasi free everyday Jam 08.00-21.00 WhatsApp : 0896-0247-1606 Format order : Nama : Alamat : Pesanan : No. Hp : Ekspedisi : Transfer via : BRI/BNI/ Mandiri #skincareroutine #skincareproducts #bodylotion #brighteningbodylotion #taqymalik #openorder #jualskincare #reseller #kecantikan #pengusahamuda #pengusahamuslim #pengusahabogor #bogorhits #bogor #indonesia #malaysia


0💬Normal

“KULIT LEBIH BERMAYA DENGAN SEKALI CUCIAN SAHAJA” Nak tanggalkan make-up dengan mudah? Nak ‘reset’ semula kulit macam bayi? Bersihkan pori-pori, bunuh kuman jerawat? • Masih lagi mencari pencuci muka terbaik? Setiap kali masuk Watson, Guardian, Sephora atau mana-mana drugstore mesti dilema. Bukan apa, nak cari pencuci muka yang paling sesuai dengan masalah kulit bukan senang. • Kalau boleh tu nak cari yang spesifik yang boleh merawat masalah kulit kita. Berjerawat, kering, berminyak dan macam-macam lagi. • Kebanyakannya, akan baca review2 pengguna sebelum beli produk tu. Sebab tu ada yang sampai berjam-jam duduk dalam drugstore. • Dah try DAIS CLEANSER 2 in 1?? Korang wajib try.. Link di bio 👆🏻👆🏻 #mukajerawat #mukabreakout #mukaberminyak #mukakering #skincare #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #daiscleanser #daiscleanserkedah #daiscleanseralorsetar


0💬Normal

Tahukah kamu bahwa ada MUA muda Indonesia yang berhasil menembus Hollywood dengan bakat dan karyanya? Ya! Dia adalah @archangelachelsea. .. Kualitas dan jam terbangnya sudah tidak diragukan lagi. Ia pun membagikan kisah inspiratifnya di #TheCarousel kepada Sahabat Avo. Baca ceritanya lebih lanjut di http://avosk.in/2juM6YI ❤ #PesonaCantikAlami #gohydrate #PesonaCantikAlami #avoskinbasickit #avoskinphte30ml #avoskinhtespray #avoskinorimurah #avoskindaycream #avoskinori #avoskinbeautycare #skincarenatural #skincare #skincareamanbumil #skincareessentials #skincaremurah #skincareroutine #skincareamanbpom #skincarejerawat


0💬Normal

Beza kulit yang cukup lembapan dengan takde lembapan. lembapan nilah yang akan boost elastin & collagen kat muka kita supaya muka nampak mudah, gebus dan segarrrr aje 😍 . . kalau kulit tak cukup lembapan? hmm hilanglah keanjalan kulit wajah, mulalah kecut berkedut, tua sebelum usiaaa 😭 . . #moisturizer #moisturizer #pelembab #pelembabmarykay #marykay #beautytips #beauty #skincaremusthave #skincareroutine #skincareregimen #skincaremusthave #hydrate #skincarebestfriend


0💬Normal

— these are so cute 🥺💞 ─── ・ 。゚☆: *.☽ .* :☆゚. ─── follow @girlyresults for more ⚘ disclaimer: we don’t all have the same opinions on things or some things work for someone better than for the other one. i am not an expert, so please don’t take this too serious, thank you, i love you. ♡ ———————————————— i post threads, selfcare, memes & more! if you have any requests » dm‘s! ♡ »»—-♡—-«« ib: @ilythread all hate will be blocked! don’t repost please! »»—-♡—-«« be good to people for no reason! ♡ ——♡ 𝗱𝗮𝗶𝗹𝘆 𝗿𝗲𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿 𝘆𝗼𝘂: you are beautiful! you are worth it! someone loves you! if you ever feel sad, alone or depressed, you can always dm me. i will try my best to help you, i promise. 🌷☁️💗 ————————————— if you’re from the explore page comment “𝗹𝘂𝘃“ »»—-♡—-«« tags: #nichememe #threads #clearskin #skincareroutine #selfcarethreads #selflove #thread #tumbler #beauty #fashion #selfies #skincare #selfcare #selflove #selfcaresis #selfcarematters #selfcareaccount #threadaccount #selfcarehacks #meme #hitsblunt #loveyourself #lifehacks #todayskidswillneverknow #tips #comment #confessions


26💬Normal

𝐒𝐜𝐚𝐫𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐋𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 ▫️Romansa (pink) ▫️Fantasia (green) ▫️Charming (Purple) — 🏷𝟔𝟕𝐤/𝐛𝐨𝐭𝐭𝐥𝐞 *(tidak termasuk ongkir) tags : #scarlettwhitening #bodylotion #bodycare #healthyskin #moisturizing #whitening #skincareroutine


0💬Normal

“KULIT LEBIH BERMAYA DENGAN SEKALI CUCIAN SAHAJA” Nak tanggalkan make-up dengan mudah? Nak ‘reset’ semula kulit macam bayi? Bersihkan pori-pori, bunuh kuman jerawat? • Masih lagi mencari pencuci muka terbaik? Setiap kali masuk Watson, Guardian, Sephora atau mana-mana drugstore mesti dilema. Bukan apa, nak cari pencuci muka yang paling sesuai dengan masalah kulit bukan senang. • Kalau boleh tu nak cari yang spesifik yang boleh merawat masalah kulit kita. Berjerawat, kering, berminyak dan macam-macam lagi. • Kebanyakannya, akan baca review2 pengguna sebelum beli produk tu. Sebab tu ada yang sampai berjam-jam duduk dalam drugstore. • Dah try DAIS CLEANSER 2 in 1?? Korang wajib try.. Link di bio 👆🏻👆🏻 #mukajerawat #mukabreakout #mukaberminyak #mukakering #skincare #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #daiscleanser #daiscleanserkedah #daiscleanseralorsetar


0💬Normal

Laki- laki juga butuh skincare agar selalu terjaga, terawat dan terhindar dari segala macam masalah.⁣ MS GLOW punya spesialisasi khusus grooming set @msglowformen untuk kalian cowo- cowo yang peduli dengan kesehatan & penampilan kulit. ⁣ ⁣ 1 Set @msglowman.id terdiri dari : ✔ Energizer Facial Wash - Untuk membersihkan secara menyeluruh hingga pori terdalam⁣ ✔ Power Serum - dengan 6 Acids yang mampu mengeksfoliasi sekaligus menutrisi kulit, membantu penyerapan skincare dan mempermudah regenerasi sel kulit mati⁣ ✔ Energy Bright Cream - Melembabkan dan Mencerahkan ⁣ ⁣ Dan jangan lupa untuk selalu memproteksi kulit dengan Sunscreen Spray untuk melindungi kulit dari bahaya radikal bebas.⁣ ⁣ Cara penggunaannya: Step 1 : Energizer facial wash (3in 1)⁣ Wash : Busakan pada wajah yg basah, lalu bilas hingga bersih.⁣ Scrub : Aplikasikan pada wajah yg basah, pijat secara lembut dengan gerakan memutar lalu bilas hingga bersih.⁣ Masker : Aplikasikan pada wajah yg kering. Diamkan selama 10 menit, lalu bilas hingga bersih. Lakukan 2-3x seminggu.⁣ ⁣ Step 2 : Power serum⁣ Aplikasikan power serum pada wajah yg telah di bersihkan di pagi dan malam hari.⁣ ⁣ Step 3 : Bright cream⁣ Oles Birght cream secara merata pada wajah yg sudah di bersihkan. Gunakan pagi dan malam hari secara rutin.⁣ ⁣ 💰 1 Set MSGLOW for MEN Rp.250.000 💰 Sunscreen Spray Rp 100.000 ⁣ #msglow #msglowmen #msglowformen #msglowformenreal #facialwash #powerserum #brightcream #sunscreenspray #skincarepria #skincareman #skincaremen #skincareforman #skincareformen #skincarecowok #skincarenatural #skincareroutine


0💬Normal

💚🌿 Our Razor Relief treats and prevents razor bumps, reduces irritation and redness while moisturizing and healing skin 💦😍 (Yoni Razor Relief for Women also Available 🙌🏽) 🌿💚 _ _ Use our coupon code : KASH for %10 off each purchase 🌿✨ _ _ #lulusholisticskincare #skincare #skincareroutine #organicskincare #allnatural #healing #bumps #pimples #razor #razorbumps #razorcuts #healthylifestyle #confidence #moisturizer #explorepage #explore #trending


0💬Normal

Tahukah anda, seiring bertambahnya usia jumlah kolagen dalam tubuh akan terus berkurang? ⁣ ⁣ Dan produksi kolagen yang berkurang akan mengurangi elastisitas kulit. ⁣ ⁣ Di dalam Gluberry mengandung kolagen dan kesegaran dari aroma strawberry! Cek lagi yuk ada berapa box Gluberry di rumahmu? ⁣ ⁣ #jovem #jovemtips #jovemquote #jovemindonesia #skincare #skincareroutine #skincareproducts #jtea #beautylorraine #greenshake #jsgold #produkkecantikan #minumansehat #produksehat #treatment #produkindonesia


0💬Normal

𝐒𝐜𝐚𝐫𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐋𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 ▫️Romansa (pink) ▫️Fantasia (green) ▫️Charming (Purple) — 🏷𝟔𝟕𝐤/𝐛𝐨𝐭𝐭𝐥𝐞 *(tidak termasuk ongkir) tags : #scarlettwhitening #bodylotion #bodycare #healthyskin #moisturizing #whitening #skincareroutine


0💬Normal

F a c e t o o l s What are your thoughts on face massagers ? Frankly I love them. It plumps up my skin and reduces the appearance of fine lines and hello 👋🏼 bone structure that appears from nowhere. Also pair this with your fave skincare range. I’m currently going between @elemis and @drunkelephant . The white face massager was bought for me as a Christmas present and I bought the face massager rose quartz from @graceandstella a few months back. Have you tried anything like this within your morning and evening routine? . . . . . #antiaging #antiagingskincare #face #facemassager #skincare #skinfluencer #contentcreator #rosequartz #beauty #beautycounter #facial #facialtreatments #beautybloggers #blogger #bloggerstyle #morningroutine #eveningroutine #cleanskincare #skincareroutine #instadaily #discoverunder5k #discoverunder2k


1💬Normal

Tahukah anda, seiring bertambahnya usia jumlah kolagen dalam tubuh akan terus berkurang? ⁣ ⁣ Dan produksi kolagen yang berkurang akan mengurangi elastisitas kulit. ⁣ ⁣ Di dalam Gluberry mengandung kolagen dan kesegaran dari aroma strawberry! Cek lagi yuk ada berapa box Gluberry di rumahmu? ⁣ ⁣ #jovem #jovemtips #jovemquote #jovemindonesia #skincare #skincareroutine #skincareproducts #jtea #beautylorraine #greenshake #jsgold #produkkecantikan #minumansehat #produksehat #treatment #produkindonesia


0💬Normal

𝐒𝐜𝐚𝐫𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐋𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 ▫️Romansa (pink) ▫️Fantasia (green) ▫️Charming (Purple) — 🏷𝟔𝟕𝐤/𝐛𝐨𝐭𝐭𝐥𝐞 *(tidak termasuk ongkir) tags : #scarlettwhitening #bodylotion #bodycare #healthyskin #moisturizing #whitening #skincareroutine


0💬Normal

☝️Si no usas bloqueador, es que aún no comprendes la importancia de su uso. . ☝️Por otro lado, recuerda que el bronceado es la respuesta de nuestra piel frente al daño producido por el sol, con lo cual toma un tono más oscuro❗ Ese fotodaño (daño por el sol) en un futuro se traducirá en manchas, arrugas y cáncer de piel🙄 Si a esto le agregamos un bronceador, que es un producto cosmético que acelera el bronceado, es lógico suponer que solo empeoraremos este fotodaño🤷🏻‍♀️ Así que si me preguntas cuál es bronceador ideal, te diría que es aquel que no se usa, o en caso extremo, aquel que viene con factor de proteccion solar incluido al menos de 30👩🏻‍⚕️ . Dra Ana Karina Alvarado Dermatóloga CMP 61491 RNE 34040 . 📌Av. Sucre 110 Dpto 202 - Pueblo Libre (Consultorio particular) 📲Contacto: 998034581 (WhatsApp) . 📌Av. Carlos Izaguirre 757 - Los Olivos (Clínica Dermatólogos Asociados) 📲Contacto: 523-9056 . 📌Av. Perú 3811 - SMP (Clínica La Luz) 📲Contacto: 782-3606 . #dermatologytips #dermatologia #dermatologytreatments #skincare #skincareblogger #skincaretips #skinhealth #skinfluencer #skintips #skincancerprevention #skincaredaily #skincareregime #skincareaddict #skincancerawarenessmonth #skincareroutine #skincarelover #skincarereview #skincarecommunity #dermatologydiseases #skinclinic #skinrejuvenation #skincaregoals #photoprotection #phototype #photoprotector


0💬Normal

Treat yourself and your skin with a brand new Facial Ionic Steamer from Panasonic Beauty with all your ang pows from this Chinese New Year! It doesn’t just give your pores a relaxing deep cleanse, it also helps soften skin to create a flawless base for makeup! . . . . #panasonic #panasonicmalaysia #panasonicbeauty #panasonicmy #beauty #wellness #facialsteamer #beautyessentials #beautymusthaves #aesthetic #beautybuys #lunarnewyear #chinesenewyear #yearoftherat #2020 #newyearnewme #newlook #beautyroutine #skincare #skincareroutine #grwm #getreadywithme #skincaremusthaves


0💬Normal

CLEAN RAW MATERIALS All of the products from SKØN SKINCARE are based on fresh, raw and cold pressed oils and actives. We carefully select each ingredient with the highest levels of antioxidants, vitamins and minerals. There are no unnecessary fillers, only nourishing and natural oils and actives. With that in mind, the products are small yet very concentrated. You will only need a small amount to get the amazing results. Our products are always delightfully fresh because we produce in small batches. A pure pleasure for skin that needs care and nourishment. www.skønskincare.dk #skincareroutine #skincare #danishskincare #madeindenmark #hudpleje #renhudpleje #beautycare #organic #kologisk #kologiskhudpleje #naturlig #naturlighudpleje #plantebaseret #veganskincareproducts #vegan #crueltyfree #handmade #freshcosmetics #forklelse #inspiration #natur #nature #sundhud #grn #green #healthylifestyle #superfoodoils


0💬Normal

Chemical peel time !‼️ What results should you expect from a chemical skin peel ?: . . ❗️Rejuvenated and brighter skin ❗️Revival of dull skin ❗️Removal of dead skin cells ❗️Even skin texture and tone ❗️Reduced appearance of fine lines and wrinkles ❗️Smoother, softer skin ❗️Eliminated pigmentation and reduced effects of sun damage ❗️Reduction of inflammation and breakouts caused by acne ❗️Hydrated and nourished skin ❗️Stimulated collagen production for plump and youthful looking skin. . . To achieve maximum results, it’s recommended a course of skin peels depending on your skin type, tone and condition.❗️ . . . . #skincareroutine #skincare #clinicalsolutions #skinpeels #chemicalskinpeel #beautiful #beautifulskincare #lookafteryourskin #beautybloggers #beautytherapist #peels #exfoliate #glasgowbeauty


0💬Normal

Self care means giving yourself permission to pause💕 . . . . . 📸: Byron Bay Lashes


1💬Normal

If you haven't try our line yet and are not sure if it's for you... try travel size collection. Our 5ml bottles hold enough product for 4-5 uses. What a great way to pack light for your weekend getaway! Stem Cell Moisturizer 5ml -$9.99 Glycolic Night Cream 5ml-$9.99 Lifting Eye Cream 5ml -9.99 Tri C Serum 5ml -$9.99 Power Glow 5ml -$21.5 Skin Perfection Peel 5ml -$9.99 Oxygenating Mask 5ml-$9.99 Travel Size Trilogy 5ml- $39 #instabeauty #makeup #lumavera #skincareroutine #skincarejunkie #beautyaddicted #bbloger #beautyblogger #beautyblogger #bbloggerusa #beautybloggerusa #naturalskincare #antiinflammatory #healthylifestyle #purebeauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #косметика #бьютиблогер #растительнаякосметика #американскаякосметика #skincareproduct #beautycommunity #greenbeauty #лосанжелес #америка #калифорния #naturalfacialcare #lips


0💬Normal

#TipsAvoskin #IsItBadForYourSkin Ups, penelitian dari National Health and Nutrition Examination Survey menyebutkan, bahwa kandungan gula pada minuman soda terbukti membuat kulit menjadi keriput, berminyak, kusam, dan kendur. Hal ini disebabkan karena minuman soda mengandung glisemik yang tinggi. Kandungan gula pada minuman soda dapat memecah karbohidrat menjadi glukosa, dimana glukosa sangat berpengaruh terhadap meningkatnya hormon insulin, yang merupakan hormon penyebab inflamasi pada jaringan kulit jika jumlahnya terlalu banyak. Minum soda boleh saja, namun setidaknya 1-2 minggu sekali saja, ya! #PesonaCantikAlami #gohydrate #PesonaCantikAlami #avoskinbasickit #avoskinphte30ml #avoskinhtespray #avoskinorimurah #avoskindaycream #avoskinori #avoskinbeautycare #skincarenatural #skincare #skincareamanbumil #skincareessentials #skincaremurah #skincareroutine #skincareamanbpom #skincarejerawat


0💬Normal

Years OR Months but nothing happens overnight. . . 1️⃣ trip to the gym won’t give you toned muscles. Just as 1️⃣ acne treatment, hydrafacial or chemical peel won’t magically give you flawless skin. . . CONSISTENCY is the ONLY way you will achieve your goals. Whether it is flawless skin, toned muscles or saving $. The thing ALL of those things require is 👉consistency👈 . . A customized #skincareroutine followed DAILY is the way to healing, hydrating & correcting your skin LONG TERM. Yes of course, facial treatments are beneficial but truthfully if that is ALL you are doing, you’re missing the entire point & your glowing skin from your treatment will be short lived. You don’t want glowing radiant skin for a day or so, you want it all the time. Therefore, a Daily routine is a must. . . See your local #skincareprofessional for a routine that will help you achieve your #skincaregoals 💪 . . . . . . . . #routine #skincare #sunscreeneveryday #takecareofyourskin #selfcareeveryday #clearskinispossible #achieveyourgoals #keepyoureyesontheprize #stayconsistent #skincarefirst #daybyday #nothinghappensovernight #patience #keepgoing #realisticexpectations #esthetician #estheticianlife


0💬Normal

I recently had the opportunity to try the Georgette Klinger Vitamin C Toner. I obsess over Vitamin C products as a general rule because it has provided such amazing results for my skin in the past so I was thrilled at the chance to try this!⁣ ⁣ This toner is made with wonderful ingredients such as kakadu plum (a vitamin c source), aloe and elderflower extract to name a few. ⁣ ⁣ ⁣ What I 🧡 about this toner:⁣ ⁣ 🍊 Fresh clean scent that doesn't overwhelm⁣ 🍊 Calms redness that I experience daily!⁣ 🍊 Visibly reduced pore size (this is MAJOR!)⁣ 🍊 Helped to fade and brighten a few dark spots⁣ ⁣ I honestly don't know how else to describe this other than it feels so refreshing on the skin! I've been using this twice a day for 3 weeks now and I'm really impressed with the results. I love the history and ethos of the Georgette Klinger brand and I look forward to trying other products from their line.⁣ ⁣ ⁣ What's your favorite Vitamin C product?⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ *This item was received as part of a collaboration with @joinpalm *⁣ ⁣ #palmbffs #femfeed #joinpalm #georgetteklinger #Crueltyfree #Parabenfree #Dyefree #Fragrancefree #MadeInUSA #Crueltyfreebeauty #Crueltyfreeskincare  #Crueltyfreelife #NoParabens #Allskintypes #Facecare #PersonalCare  #SkinCareBlog #SkinCareBlogger #SkincareRoutine #Luxuryskincare #iLoveskincare #Skincarelover #latinabeautyblogger #lasvegasbeautyblogger #discoverunder4k


5💬Normal

#SimoneMahlerLietuva ekspertės analizuoja valymo temą tam, kad primintų Jums – teisingas valymas ne tik išsaugo odos grožį ir sveikatą, bet ir paruošia tolimesnei priežiūrai. O šiandien siūlome žvilgtelti į pagrindines valymo klaidas: ✨Neplaunate rankų prieš liečiant veidą. Tikimes, kad Jums čia viskas aišku 😉 ✨Prausimas, valymas ir makiažo valymas – Jums tai viena ir ta pati #procedra. ⚠️Prieš pradedant odos valymą būtina kruopščiai pašalinti visą makiažą specialiomis, tam skirtomis priemonėmis. Ir tik po to reikia naudoti priemonę odos valymui. ✨Pamirštate arba vengiate naudoti toniką. ⚠️Tonikas - baigiamasis bet kokio valymo etapas. Jis atstato normalų odos pH ir pašalina purvo bei kosmetikos likučius po valymo. ✨Nepakankamai valote odą. ⚠️Pašalinti riebalų perteklių ir senas ląsteles padės papildomos priemonės - pilingas ir skrabas. Naudokite juos ne dažniau nei 2 kartus per savaitę. ✨Perdaug valote odą ⚠️Naudojate valymo priemones su agresyviais komponentais arba tepate jas kelis kartus, paliekate kuriam laikui, kad #oda taptų švaresne. Atpažinote save ar savo artimuosius❓ Gal dar galite šį bei tą pridėti prie šio klaidų sąrašo❓ #SimoneMahler Lietuva kosmetologės Jūsų mieste su malonumu pasidalins teisingo valymo paslaptimis ir parinks efektyvią priežiūrą❗


1💬Normal

Easy to use, quick to work and brings out youthful skin naturally! . . . #Mediect #airbrush #skin #beauty #skincare #beautycare #beautytips #glowingskin #healthyskin #skincareroutine #hydrate


0💬Normal

10 Amazing Benefits of Facial Massage Facial massages offer an abundance of benefits. To help you get an idea of just what facial massages can do for you, we’ve compiled a list of the top ten benefits that you can experience when you incorporate facial massages into your daily routine...check out our story thru out the day! . . . #facial #facialmassage #skincare #skincareroutine


0💬Normal

OxyGeneo treatment provides the only 3-in-1 Super Facial! . A favorited treatment by #celebrities, oxygeneo is clinically proven technology resulting in unparalleled skin nourishment & oxygenation, for smoother complexion and younger looking skin. . •••••• 716.433.0086 . #rejuvenremedicalspa #oxygeneofacial #celebrityfacialtreatment #superfacial #3in1 #exfoliate #oxygenate #infusion #morehydratedskin #youngerlookingskin #glowingskin #favtreatment #clientfavorite #skincareroutine #monthlyfacials #lockportny #716 #medspa #lockport #buffalo #wyn #makeyourskinaprioritiy


0💬Normal

Using both daily is very helpful for your skin. I use a combination of both during the day and normally at night time I tend to just use serums. ———————————- Here are some some great brands with amazing serums and moisturizers I use on the regular The ordinary - @deciem Clarity Rx @clarityrxclinicalskincare Urban Skin Rx @urbanskinrx Dermalogica @dermalogica Murad @muradskincare Image Skincare @imageskincare Neutrogena @neutrogena #njesthetician #urbanskin #urbanskinrx #clarityskincare #clearskin #skintips #skincare #skincareroutine #skinregimen #brownskingirls #beardedmen #imageskincare #neutrogena #hyloronicacid #serum #glowingskin #njlashtech #dermaplaning #microdermabrasion #highfrequencyfacial


0💬Normal

APA TEKSTUR KINS & KATS GLOW SERUM NI ?? . Tekstur Kins & Kats Glow serum ialah GEL, Di mana tekstur gel ni senang untuk serap ke dalam kulit, apa pula ingredients utama Kins & Kats Glow Serum ?? Terdiri dari bahan2 semulajdi iaitu. . Aloevera Aqua Coffee Arabica Acacia Concinna Extra fruit . Kebaikan nya ialah untuk merawat semua jenis masalah kulit. Sama ada jerawat , berparut, kusam, kering, berminyak, pori2 muka besar, jeragat, dan macam2 . . Dengan 10ml, 2-3 Minggu. RM15 exc postage #kinsandkats #kinsandkatsbangsar #kinsandkatsglowserum #kinsandkatspetalingjaya #kinsandkatskl #kinsandkatsmidvalley #kinsandkatstamanmedan #kinsandkatsampang #kinsandkatsjohorbharu #kinsandkatskedah #kinsandkatskelantan #kinsandkatsmelaka #kinsandkatsbrunei #kinsandkatssingapore #kinsandkatssabah #kinsandkatssarawak #kinsandkatsperak #kinsandkatsrawang #kinsandkatssquad #kinsandkatsbangi #skincareroutine #skincaretips #koreanskin #koreanskincare #produkkecantikan #produkmalaysia #pusatkecantikan #produkskincare #skincaremalaysia #tabitaskincare


0💬Normal

🌸ครีมทามือ ด้วยสารสกัดเข้มข้นจากผลไม้นานาชนิดในเนื้อครีม จะช่วยบำรุงผิวมือที่ขาดความชุ่มชื้นให้กลับมาเนียนนุ่ม น่าสัมผัส และช่วยบำรุงเล็บ เนื้อครีมซึมซาบลงในผิวอย่างรวดเร็ว ไม่เหนียวแหนะหนะ 💸 139 บาท ______________________________________________ *สินค้าจะถูกจัดส่งภายใน 1-2 วัน หมายเลขพัสดุจะแจ้งใน inbox ของลูกค้า #promotion #special #free #handcream #cream #bodycream #phen #ของมันต้องมี #แฮนด์ครีม #ครีมบำรุงผิว #ครีมทามือ #ครีมทามือและเล็บ #ไอเท็มเด็ด #beautifulskin #skincare #skincareroutine #handcream #handandnail #handskin #ไอเท็มเด็ดหน้าหนาว #หนาวนี้กอดใคร #หนางนี้กอดใครหนาวไหมกอดกัน


0💬Normal

'Air time'... The S-curve in a #dress @helainebsb⁣ ⁣⁣ ⁣The final moments of a #Travel-curvish 2.0 trip before heading back home @ afternoon #flight⁣ ⁣⁣ ⁣Remember... The goal has shifted in recent years. Here are the shifts...⁣ ⁣⁣ ⁣1. Was all about showcasing S-curve members (2012-2018)⁣ ⁣⁣ ⁣2. Was all about us showing off OUR TC2.0 shenanigans (2014-2018)⁣ ⁣⁣ ⁣3. Today... It's all about getting you deeply involved in the lifestyle that is... The S-curve Xperience. And for you to showcase your progression into living it.⁣ ⁣⁣ ⁣Which is a strong part of the now official S-curve partner program (Was unofficially for like 7 years).⁣ ⁣⁣ ⁣Again... A topic that is talked about @ current LINK IN THE BIO (Sundays newsletter).⁣ ⁣⁣ ⁣Most important of all though... Is showcasing what daily life ACTUALLY looks like. ⁣ ⁣⁣ ⁣Which is what goes on in the 121 coaching chats (And to make THAT more awesome than it currently is).


2💬Normal

THE IMPORTANCE OF SUGAR SCRUB!!! •Sugar scrub is a good choice to exfoliate and smooth your skin on a weekly basis, even if it’s extremely sensitive or acne prone. •Sugar scrubs brighten tired, dull looking skin to promote healthy, smooth, and flawless skin. •Sugar scrub helps to free ingrown hairs. •Because of the minerals found in sugar cane, the scrub protects your skin by keeping harmful toxins out. •Another benefit of a sugar scrub is that it can be used all over the body, not just the face. •Sugar scrub unclog pores and hydrates the skin.


1💬Normal

REAL TESTIMONI Dari customer tercintah yg baru order 1 paket skincare tabita 😍 Wagelasiiihh baru 1x paket dan pemakaian baru 2 minggu hasilnya uda seglow itu😱😭 Kebuktikan kalo mau cantik itu ga ribet dan ga mahal , cukup skincarean pake TABITA aja uda mantul😜 Yuk, buat yg mau wajahnya putih bersih dan glowing langsung aja order😍 WhatsApp ; 0877-81400-464 (fast respon) DM slow respon❌ #realtestitabita #skincaretabita #tabitaskincare #skincaretabitamedan #tabitads #tabitamalaysia #medanolshop #olshopmurahmedan #skincareroutine #glowingskin


0💬Normal

This palette though 👌😉


1💬Normal

Happy #maskmonday! My hands get so dry, cracked and just horrible looking in the winter that I want to wear gloves all season long. Can you relate? I desperately need some hand pampering! Thanks to the world of Kbeauty, I no longer need to cover up my hands. Introducing @w.dressroom No Rough Hands Hand Essence Gloves. W.dressroom is the most famous dress perfume brand in Korea. They started as a fragrance brand and have expanded into skincare. . These hand mask gloves are an innovative, at-home, luxurious spa experience. They are made from 3 layers of aluminum that help to block ventilation of air and increase hydration. Plus, unlike other hand masks, these actually work on your smartphone touch screens. They are saturated with 20ml of essence, consisting of shea butter, fruit extracts and flower extracts. After 15-20 minutes, hands are completely transformed! My hands were intensely moisturized, softened, smooth, bright and healthy looking. . One note of caution. These gloves can have a warming sensation that intensifies so if you have sensitive skin, please be careful. You might want to use it for less than the recommended time. . If you want to pamper your hands and get a 30% discount, visit https://www.madforcos.com and use code @BEAUTY.N.FURBABYFANATIC . Thank you @w.dressroom, @frmadcos and @madforcos for gifting me these gloves. Review is my honest opinion #skincare #beauty #Iloveskincare #skincaretips #kbeauty #handmask #skincarecommunity #beautycommunity #skincareroutine #abcommunity #skincaredaily #365skincare #palmbabecrew #skincareoftheday #abmagic #skinfluencer #koreanskincareproducts #asianskincare #kbeautyblog #skincareaddict #Iloveskincare #instaskincare #skincarehaul #skincarejunkie #skincare101 #glamstababe #palmbffs #beautyglowsquad #palmcrew19


1💬Normal

. ✨Cleanings - exfoliating - Serum✨. Important steps to improve your skin complexion and texture. - Cleansing prepare skin for exfoliation; soften the dead cells. - Exfoliating skin allows to remove the dead cells. - Serums are products with smaller molecules that are able to penetrate further into the skin. ✨ALL 3 STEPS WORK MORE EFFECTIVE. 🌸If you have not have gotten a facial before, I can help you, this is a perfect way to start, very genteel procedure🌸. 🙋🏻‍♀️ Come to see me, Melanin Balance Skincare Studio, located in 714B grapevine Hwy, Hurst 76054. Contact me 817-844-7133. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #facial #skincare #beauty #spa #skin #makeup #antiaging #facialtreatment #skincareroutine #esthetician #acne #glowingskin #facials #healthyskin #botox #selfcare #waxing #selflove #dayspa #belleza #dermaplaning #love #faciales #microneedling #bbglow #treatment #hydrafacial #microdermabrasion #skincaretips #melaninbalance


0💬Normal

⭐Glow Finder Review 💫 Hauto skin test 🔹️Summary: this is a skin care test that can be taken at home. You fill in a questionnaire and also do a simple swab test and insert in to a device which links to the app. The results will appear on the app after a 20 minute scan and will then reccomend the types of products you need to look at to address your skin concerns. This product is new and this is part of the first batch of production. 🔹️Pros: i didn't have to leave my house (big bonus). I also felt like i didn't have someone trying to push their products on me afterwards as well (double bonus). A no pressure easy way to understand my skin and what it needs in my own home. You can also live chat with someone over the app to have a tailor made skin care routine however i haven't tried this bit myself. The results are detailed for example, it picked up that my skin is repairing itself after the peel and recommended that i use a moisturizer that has yeast derived beta glucans which have skin soothing properties. Impressive! 🔹️Cons: I think it is a little pricey considering you can have a skin consultation done for free in some places but then again, this is done in your own home, on your own terms and conditions with zero pressure. 🔹️Available from: www.hauto.com 🔹️Price: £19 🔹️ Rating out of 7: 5.5/7 #hauto #hautoskintest #glowing #crueltyfree #crueltyfreeskincare #clearskin #facials #beautytips #cream #follow #haircare #bodycare #organicskincare #glow #naturalbeauty #beautyblogger #facemask #skincarejunkie #skincarecommunity #skincareroutine #skincare #skincareregirl #skincaretips #skincarejunkie #skincareproducts #skincareproduct #skincarecommunity #skincarelover #skincareblog #skincarediary #skincarereview


0💬Normal

Girls just wanna have fun💁‍♀️over the weekend I had the best conversation with my girl Joanna over our most asked/favorite topic. Can you guys guess what we were talking about🙈✨#basicseries


1💬Normal

Tenemos disponibles estas increíbles cremas de manos de @tonymoly_street, quieres tener tus manos siempre hidratada y con un rico y suave aroma esto es para ti! Disponibles: ⚡I'm Acacia ⚡I'm Cherry blossom ⚡I'm lottus ⚡I'm Rose Precio :$2500 cada una


1💬Normal

#atfox#cremehydratantevisage#cremeapaisante . Le Must Have pour cet hiver 💚 Ce gel crème hydratant au thé vert hydrate et apaise la peau tout en équilibrant la production de sébum! Malin, il devient un masque de nuit en couche épaisse quand la peau en a besoin 👍🏻👍🏻🤗🤗 . ✅Texture ultra légère et fraîche . ✅Formule unique a;tfox : ✔️Extrait de thé vert👉🏻 resserre les pores et protège la peau ✔️Extrait de romarin et de fleur de camomille anti-bactériens 👉🏻 purifie la peau et régule la sécrétion de sébum ✔️Extrait de feuilles d’Aloe vera 👉🏻 hydrate en profondeur . Disponible sur notre site atfox.fr . . . . . . #cosmetique#masquevisage#masksheet#serum#cosmetiquenaturelle#creme#beautenaturelle#masquehydratant#masqueapaisant#beauteaddict#summer##beauty#beautysecret#daily#soothingserum#lotiontonique#tonicwater#love#paris#tea#th#teatime#picoftheday#skincareroutine


1💬Normal

For a Clean, Exfoliated and Nourish skin! @simplenaturalbalms www.simplenaturalbalms.com


1💬Normal

In today's video I talk about how to use Facebook and Instagram Ads to get New Clients! I highly recommend Stephanie Mitchell's program - The Facebook Formula for Salons. Her program is linked in my profile along with two free trainings this week!


1💬Normal

Hola Peeps!! . . As you all know that I’ve taken @mamaearth.in #onebottlechallenge and this is my 10th day of application, I am applying it twice in a day. This Serum hasn’t only firms the fine lines but also I can see a radiance on my skin. . . Stay tuned to know the progress of Skin Iiluminate Face Serum on my skin. . . Take this challenge with me and share the results. . . #mamatakescare #mamaearth


3💬Normal

Next Page